LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Recuperare Creante

0 Comments

RECUPERARE CREANTE

Avocatii nostri va pot asista pe tot parcursul procesului de recuperare a creantelor, precum si in reprezentarea dumneavoastra in instanta si redactarea tuturor documentelor necesare dosarului.

In prima etapa va putem sprijini in procedura de negociere a recuperarii debitelor, purtand discutii cu debitorul in scopul de a-l convinge ca interesele ambelor parti pot fi solutionate mult mai bine printr-o etapa amiabila.

 

In cadrul procedurii prealabile, cabinetul nostru de avocati te poate ajuta cu urmatoarele servicii legale:

  • verificarea formei legale de desfasurare a activitatii debitorului,
  • evaluarea juridica a titlului care atesta existenta creantei;
  • verificarea solvabilitatii debitorului;
  • comunicarea prin mijloace legale cu debitorul sau reprezentantii acestuia printr-o serie de notificari, corespondente de tip electronic, convorbiri telefonice, stabiliri de intalniri cu reprezentanti ai debitorului;
  • initierea procedurii de negociere in vederea recuperarii pe cale prealabila a debitului.

In situatia in care prima etapa, a negocierilor, nu s-a soldat cu un rezultat favorabil, atunci echipa noastra de avocati va poate sustine interesele in procesul de recuperare a debitelor prin intermediul instantei judecatoresti.
 
Recuperarea datoriilor este un domeniu foarte important al afacerii curente a fiecarei societati, care „aduce banii inapoi” si ajuta compania sa isi continue activitatile de zi cu zi. In acelasi timp, succesul procesului de recuperare a creantelor depinde de priceperea, experienta si daruirea avocatului specializat in recuperarea creantelor.

RECUPERARE CREANTE

Avocatul in recuperarea debitelor isi demonstreaza experienta in domeniu prin rezultate pozitive obtinute si o buna cooperare cu clientii. Recuperarea datoriilor de la persoane juridice garanteaza practic stabilitatea afacerii pe care o conduceti, astfel incat să va puteti concentra pe proiectele pe care le detineti in loc sa va ocupati de facturile neplatite de la clienti.
 
Foarte important, o creanta mai veche de 3 ani de zile o puteti recupera doar in anumite conditii de aceea va recomandam sa fiti diligenti si sa nu asteptati implinirea termenului de presciptie pentru a actiona in instanta si a obtine recuperarea datoriilor.
 
Avocatii din cadrul Cabinet de Avocat Sidonia Tudor va pot ajuta si in cadrul procedurii de executare silita, atat prin intermediul serviciilor de asistenta juridica cat si cu reprezentarea in initierea si parcurgerea acestei etape executionale.
 
Cabinetul nostru va poate acorda consultatii juridice de specialitate si va poate asigura reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti sau a altor institutii competente.
 
De asemenea, daca va confruntati cu urmarirea silita imobiliara, contactati-ne si va vom pune imediat in legatura cu un avocat pentru contestatie executare silita imobiliara.