LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Consultanta juridica online. Avocat consultatii online

0 Comments

Consultanta juridica online. Avocat consultatii online

Consultanta juridica online

Aveti nevoie de consultanta juridica online? Daca da, ati ajuns la locul potrivit. Cabinet de avocat Sidonia Tudor va poate oferi cele mai actualizate informatii despre legi si probleme juridice. Cand rasfoiti articolele noastre, veti descoperi informatii juridice utile, usor de inteles si cuprinzatoare, care ar putea sa va ajute sa va rezolvati problema cu care va confruntati.

Indiferent daca doriti un sfat rapid sau raspunsuri la intrebarile dumneavoastra, in cadrul cabinetului nostru puteti gasi avocati care sunt pregatiti sa va acorde consultatii online.

Consultanta juridica online. Avocat consultatii online

Printr-o consultanta cu un avocat online puteti afla informatii despre divort, partaj, pensie alimentara, custodie copii, dar si despre amenzi, contestari procese verbale sau alte probleme de natura juridica.

Trimite-ti un mail la office@avocatsidoniatudor.ro pentru a face o programare online.


Consultanta juridica online. Avocat consultatii online
Consultanta juridica online. Avocat consultatii online. Despre divort, partaj, pensie alimentara, custodie copii, amenzi, contestari procese verbale sau alte probleme de natura juridica. Avocat online ce va ofera asistenta juridica rapida si prin Facebook Messenger!

One thought on “Consultanta juridica online. Avocat consultatii online”

  1. Buna ziua. In cazul in care ma puteti ajuta, as dorii sa stiu care este tariful dvs pt o consultanta referitoare la: doresc sa aflu care este temeiul legal in baza caruia Asociatia de proprietari si firma de administrare al complexului rezidential unde detin un apartament si un loc de parcare exterior, a trecut acesta parcare exterioara la plata intretinerii ca fiind defapt apartament, nu un simplu teren cum este defapt, teren la care firma de administrare nu are ce sa administreze. Nu am instalatii de gaz, curent, apa, salubrizare, lift sau spatii comune. Imi administrez singur acest spatiu pt care platesc impozit la stat. Cu multumiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *