LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Avocat – pensie alimentara datorata minorilor

0 Comments

Avocat – pensie alimentara datorata minorilor

Avocat pensie alimentara

Afla toate informatiile referitoare la pensia alimentara datorata minorilor, de la echipa noastra de specialisti. Astfel, ajutorul legal al unui avocat specializat in pensie alimentara copii devine esential pentru stabilirea corecta a prioritatilor si a responsabilitatilor dupa separarea sotilor.

Potrivit Codului Civil, parintii trebuie sa contribuie deopotriva la cheltuielile de crestere, educare, invatatura si pregatire profesionala a copilului.

Dispozitiile art. 533 Cod civil stabilesc ca parintele care nu a obtinut in instanta copilul spre crestere si educare este obligat sa plateasca fostului sot pensia de intretinere in cuantum de 1 din veniturile lunare nete realizate pentru 1 copil si 1/3 pentru 2 copii.

Avocat - pensie alimentara datorata minorilor

Va invitam sa ne contactati si sa aflati care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii custodiei si a pensiei alimentare, amintind ca suntem un cabinet de avocatura Bucuresti ce are experienta in astfel de cazuri si trateaza cu profesionalism fiecare situatie in parte, in deplina confidentialitate.

Tot echipa noastra va poate da detalii despre onorariul unui avocat pentru obtinerea pensiei alimentare.

Foarte important de retinut este faptul ca, la calcularea pensiei alimentare se va tine cont de salariul obtinut, nu si de alte venituri care provin din indemnizatii sau salarii compensatorii. Cei interesati de un avocat obtinere pensie alimentara Bucuresti sunt invitati sa stea de vorba cu noi si afle care sunt drepturile legale, conform Codului Civil pentru pensia alimentara.

Sunteti in cautarea unui avocat din Bucuresti pentru pensie alimentara? Va invitam sa contactati echipa noastra de avocati din Bucuresti si sa aflati toate informatiile necesare.

Avocat – pensie alimentara datorata minorilor
Avocatpensie alimentara datorata minorilor. Ajutorul legal al unui avocat specializat in pensie alimentara copii. Cabinetul de avocatura Sidonia Tudor va sta la dispozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button
×