LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

De ce sa alegi « Cabinet Avocat Sidonia Tudor » pentru divort?

0 Comments

De ce sa alegi Cabinet Avocat Sidonia Tudor pentru divort?

Avocatii din cadrul cabinetului nostru sunt specializati in divort si partaj de mai bine de 10 de ani. Avand o expertiza profesionala relevanta in ceea ce inseamna dreptul familiei, va putem indruma in toate problemele legate de divort, custodie minori, program de vizita si plata pensiei de intretinere.

Datorita experientei bogate in domeniul divortului va putem sprijini in incercarea de a ajunge la un acord in ceea ce priveste desfacerea casatoriei, incluzand chiar si medierea. Echipa noastra include mediatori autorizati dar si avocati colaboratori care va pot ajuta sa minimalizati conflictul generat de incetarea relatiei, protejand in acelasi timp interesele dumneavoastra.

De ce sa alegi Cabinet Avocat Sidonia Tudor pentru divort?

Avantajele incheierii unui acord in ceea ce priveste desfacerea casatoriei sunt multiple, incluzand reducerea impactului emotional inerent divortului, reducerea costurilor.

Abordarea noastra este aceea de a va ajuta sa divortati mai repede si la un cost mai mic.

Contactati-ne telefonic la 0747.307.729 sau prin email la office@avocatsidoniatudor.ro si avocatii nostri de divort din Bucuresti va asigura ca divortul dumneavoastra se desfasoara cat mai repede si fara probleme.


De ce sa alegi Cabinet Avocat Sidonia Tudor pentru divort?
De ce sa alegi « Cabinet Avocat Sidonia Tudor » pentru divort? Suntem specializati in divort, partaj, custodie minori, program de vizita si plata pensiei de intretinere de mai bine de 10 de ani! Contacteaza ACUM « Cabinet Avocat Sidonia Tudor »!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *