LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Avocat online dreptul familiei, divort, separare legala

0 Comments

Avocat online dreptul familiei, divort, separare legala

Avocat online dreptul familiei

Pentru sfaturi juridice cu privire la dreptul familiei, divort, separarea legala sau custodia copilului, apelati avocatii nostri online si va vom ajuta.

Avocatii nostri ofera o gama larga de servicii juridice in domeniul dreptului familiei pentru a se potrivi nevoilor si bugetului dumneavoastra. Odata ce v-am furnizat o oferta scrisa pentru cazul dumneavoastra, pretul respectiv nu se va modifica.

Pentru a va ajuta sa intelegeti, din punct de vedere juridic, care sunt drepturile de care beneficiati, rezervati o intalnire online cu un avocat specializat in dreptului familiei pentru o consultanta juridica. Intalnirile sunt, in general, disponibile fie in aceeasi zi, fie in urmatoarea zi lucratoare.

Avocat online dreptul familiei, divort, separare legala

Fie ca va confruntati cu o problema legata de dreptul familiei, o problema de custodie a copilului, divort la distanta, divort din strainatate sau o problema de natura financiara, avocatii nostri va pot indruma.

Puteti trimite un mail la office@avocatsidoniatudor.ro pentru a face o programare !

Avocat online dreptul familiei, divort, separare legala
Avocat online dreptul familiei, divort, separare legala sau custodia copilului. Apelati avocatii nostri online specializati in divort si va vom ajuta in cel mai scurt timp posibil.

One thought on “Avocat online dreptul familiei, divort, separare legala”

  1. Buna seara ma interesează daca pot avea drepturi depline asupra copilului meu ,in conditiile in care tatal este tata doar pe hartie . Am divortat acum 11 ani cand eram gravida si nu s a putut discuta despre custodie deoarece copilul nu era nascut . El locuieste cu mine de cand s a nascut ,acum locuim in Olanda din 2019 . Numai vreau sa depind de el cu aceasta procura pentru a-i face pașaport sau pentru a iesi din tara .nu a comtribuit si nu contribuie cu nimic ,nici măcar un telefon sa l intrebe ce face . Numai vreau sa avem de a face cu acest om .mulțumesc si astept un răspuns daca ma puteți ajuta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button