LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Modificare program vizita minor – Avocat divort Bucuresti

0 Comments

Modificare program vizita minor. Avocat divort Bucuresti

Cererea de stabilire a programului de vizitare al minorului poate fi formulata de catre partea interesata, atat in cadrul dosarului de divort, fie pe cale separata.

Dispozitiile art.403 din Codul Civil stabilesc ca ” in cazul schimbarii imprejurarilor, instanta de tutela poate modifica masurile cu privire la drepturile si indatoririle parintilor divortati fata de copiii lor minori, la cererea oricaruia dintre parinti sau a unui alt membru de familie, a copilului, a instituției de ocrotire, a institutiei publice specializate pentru protectia copilului sau a procurorului.”

Instanta de tutela trebuie sa aiba in vedere la stabilirea formei programului de vizitare varsta copilului, programul acestuia si gradul de apropiere al minorului de parintele la care nu domicilieaza.

Avocat divort Bucuresti. Modificare program vizita minor.

Contacteaza un avocat specializat in procese de divort cu minori Bucuresti si veti primi ajutorul de care aveti nevoie.

Asistenta unui avocat bun de divort in Bucuresti este esentiala pentru atenuarea stresului generat de acest proces cat si pentru obtinerea unei solutii cat mai juste si avantajoase

Pentru o solutionarea a cauzei cat mai rapid, civilizat si avantajos, este recomandat sa apelati la un avocat specializat in divort. Noi va poate consulta si asista in toate demersurile prezentate mai sus.


Modificare program vizita minor. Avocat divort Bucuresti
Modificare program vizita minor. Avocat divort Bucuresti. Contacteaza un avocat specializat in procese de divort cu minori Bucuresti! Cabinet avocatura divort! Solutii cat mai juste! Casa avocatura divort Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *