LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Divort la judecatorie

0 Comments

Divort la judecatorie. Reprezentare la judecatorie

Divortul la judecatorie este varianta cea mai utila pe care sotii o aleg atunci cand nu se mai inteleg iar optiunea unui divort de comun acord nu este luata in calcul.

Desi un divort la notar sau la starea civila se rezolva mai repede si mai simplu decat cel la judecatorie, sotii care nu ajung la un consens sunt sfatuiti sa mearga pe calea juridica.

Pentru un divort la judecatorie este recomandat ca ambii soti sa fie reprezentati de un avocat cu experienta in divort.

Avocatii specializati in procese de divort cunosc etapele procedurale ale unui astfel de dosar si va vor proteja in mod indubitabil interesele.

Divort la judecatorie. Reprezentare la judecatorie

Judecatorul va lua o hotarare cu privire la divort, daca este din cupla unui sot sau al ambilor, numele pe care fiecare il va purta dupa pronuntarea divortului, unde va locui copilul, pensia de intrerinere dar si programul de vizitare.

Este important ca reclamantul dar si paratul sa aiba datele corecte pentru a putea primi cererea de chemare in judecata precum si raspunsul la aceasta.

Un avocat cu experienta in divort este Tudor Sidonia. De asemenea, acorda atentie expertizei si reputatiei cabinetului de avocatura Bucuresti.


Divort la judecatorie. Reprezentare la judecatorie
Divort la judecatorie. Reprezentare la judecatorie. Sotii care nu ajung la un consens sunt sfatuiti sa mearga pe calea juridica! Avocatura Bucuresti. Avocati specializati in procese de divort! Casa avocatura divorturi! Va stam la dispozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna-ne acum