LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Avocatul dumneavoastra de divort 2021

0 Comments

Avocatul dumneavoastra de divort 2021

Afla cum divortezi repede si ieftin de la un avocat specializat in divorturi Bucuresti!

Desfacerea căsătoriei intervine atunci când scopul pentru care familia a fost intemeiata, nu mai poate fi atins iar valorile sociale adiacente unei casnicii nu mai pot exista.

Avocatul dumneavoastra de divort 2020

Dispozițiile art.373 din Codul Civil, stabilesc modalitățile prin care poate avea loc divorțul, respectiv: prin acordul soților, la cererea ambilor soți sau a unuia dintre soți acceptată de celălalt soț; atunci când, din cauza unor motive temeinice, raporturile dintre soți sunt grav vătămate și continuarea căsătoriei nu mai este posibilă; la cererea unuia dintre soți, după o separare în fapt care a durat cel puțin 2 ani sau la cererea aceluia dintre soți a cărui stare de sănătate face imposibilă continuarea căsătoriei.

Este recomandat ca pentru redactarea actiunii de divort si asistarea dumneavoastra in instanta sa apelati la un avocat specializat in procese de divort.


Avocatul dumneavoastra de divort 2021. Afla cum divortezi repede si ieftin de la un avocat specializat in divorturi Bucuresti! Sidonia Tudor. Confidentialitate. Onorarii corecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button