LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Avocat specializat in divorturi Bucuresti

0 Comments

Avocat specializat in divorturi Bucuresti

Divortul poate fi una dintre cele mai stresante etape din viața unei persoane, pe care aceasta se hotărăște să o parcurgă din diferite motive, care fac ca relația maritală în care este implicată să nu mai funcționeze.

Trebuie sa constientizati faptul ca atunci cand treceti prin acest moment dificil veti avea nevoie de persoane specializate ce va pot ajuta sa mergeti mai departe si va pot sustine interesele.

Bucuresti. Avocat specializat in divorturi

Avocatii specializati in procese de divort din cadrul cadrul cabinetului nostru ofera asistenta juridica pentru divort, stabilirea programului de vizitare, stabilirea pensiei de întreținere, servicii profesionale de consultanta dar si servicii de reprezentare pentru solutionarea divortului si a partajului de bunuri comune.

Fiecare avocat are dreptul de a-si stabili propriul onorariu, costurile din aceasta categorie fiind direct proportionale si cu complexitatea cazurilor.


Avocat Bucuresti
Avocat specializat in divorturi Bucuresti. Avocatii specializati in procese de divort din cadrul cabinetului nostru ofera asistenta juridica pentru divort. Avocat in Bucuresti. Avocat specializat in divort. Programeaza consultatia juridica acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *