LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Avocat divort Bucuresti – Tipuri de divort

0 Comments

Avocat divort sector 3 Bucuresti – Tipuri de divort

Instanta de judecata, este singura varianta pentru sotii care nu se inteleg amiabil. In cazul in care sotii nu sunt de acord cu divortul, singura varianta pentru desfacerea casatoriei ramane instanta de judecata. In aceasta situatie veti avea cu siguranta nevoie de profesionalismul unui avocat specializat in procese de divort Bucuresti.

Codul Civil reglementeaza mai multe tipuri de divort, respectiv: prin acordul sotilor, la cererea ambilor soti sau a unuia dintre soti acceptata de celalalt soț, din motive temeinice, la cererea unuia dintre soti, dupa o separare în fapt care a durat cel puțin 2 ani, precum si la cererea aceluia dintre soti a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei.

Veti primi din partea unui avocat cu experienta in divort Bucuresti nu numai sfaturi si indrumari juridice dar si suport pentru a depasi aceasta perioada dificila din viata, cu pierderi minime.

Tipuri de divort - avocat divort Bucuresti

Instanta va pronunta divortul din culpa sotului parat atunci cand, din cauza unor motive temeinice, imputabile acestuia, raporturile dintre soti sunt grav vatamate si continuarea casatoriei nu mai este posibila. Mai mult chiar,  instanta poate pronunta divortul din culpa ambilor soti, chiar atunci cand numai unul dintre ei a facut cerere, daca din dovezile administrate reiese ca amandoi sunt vinovati de destramarea casatoriei.


Avocat divort sector 3 Bucuresti – tipuri de divort
Avocat divort Bucuresti – tipuri de divort. Veti avea cu siguranta nevoie de profesionalismul avocatului specializat in procese de divort in Bucuresti. Asistenta juridica Bucuresti. Avocat Divort Bucuresti. Onorarii accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna-ne acum