LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Avocat divort Bucuresti – Este necesar sa apelezi la serviciile unui avocat specializat?

0 Comments

Avocat divort Bucuresti. Avocat specializat

Asistenta avocatului este mai mult decat recomandabila, insa, mai ales atunci cand nu exista acord intre soti, atunci cand se doreste si efectuarea partajului bunurilor comune din casatorie si cele doua parti nu sunt familiare cu procedura civila si cu termenii juridici utilizati intr-un astfel de proces.

Un avocat va stii exact ce aveti nevoie, mai ales daca alegeti un avocat pentru divorturi Bucuresti.

Avocatul pregateste documentele pentru proces si il ajuta pe client sa castige cazul, convingand instanta ca cererile sale sunt intemeiate si viata in comun este imposibila.

Avocat specializat. Avocat divort Bucuresti

Exista si situatia in care unul dintre soti nu este de acord cu divortul si incearca sa evite participarea la proces prin toate mijloacele. In acest caz, un avocat specializat in divorturi,  va incerca sa-l determine, sa-l convinga sa gaseasca o solutie rezonabila. Daca acest lucru nu se intampla, atunci avocatul va strange documentele necesare, pentru ca instanta sa poata organiza sedinte fara participarea celei de-a doua parti si va alege decizia corecta.

In plus, onorariul unui avocat cu experienta in divort Bucuresti nu conteaza atat de mult pe cat conteaza durata procesului si castigarea acestuia. De asemenea, prezenta unui avocat pentru divorturi este importanta si pentru actele necesare procesului. Daca lipsesc acte importante, termenul de judecata se amana.

Lipsa unui avocat poate duce la pierderi majore si definitive in instanta.


Avocat divort Bucuresti. Avocat specializat
Avocat divort Bucuresti – este necesar sa apelezi la serviciile unui avocat specializat? Asistenta avocatului este mai mult decat recomandabila! Avocatura Bucuresti. Avocat specializat. Profesionalism, rigoare si integritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna-ne acum