LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Avocat cu experienta in divorturi Bucuresti

0 Comments

Avocat cu experienta in divorturi Bucuresti

Un client responsabil ar trebui sa apeleze intotdeauna la un avocat specializat in divorturi, care va poate ajuta sa intelegeti procesul si implicatiile sale juridice si practice

Avocat cu experienta in divorturi Bucuresti

Inainte de a lua o hotarare de o asemenea importanta si de a incepe demersurile pentru depunerea cererii de divort, va sfatuim sa analizati atent situatia in care va aflati si sa reflectati asupra posibilitatilor de impacare. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca instanta va decide asupra cresterii si educarii copiilor minori prin prisma interesului lor superior si nicidecum in functie de orgoliile personale sau de dorintele de razbunare ale sotilor. Daca, totusi, relatiile dintre soti sunt grav vatamate, iar casatoria nu mai poate continua, atunci este momentul sa cereti sfatul unui avocat specializat pentru divorturi  si abia apoi sa demarati procedura de divort.


Avocat cu experienta in divorturi Bucuresti
Avocat cu experienta in divorturi Bucuresti. Avocatii nostri specializati in divorturi va pot ajuta sa intelegeti procesul si implicatiile sale juridice! Avocat Sidonia. Avocat Bucuresti. Experienta si profesionalism!

One thought on “Avocat cu experienta in divorturi Bucuresti”

  1. Bună ziua
    M-ar interesa să aflu cum funcționează înaintarea unei cereri de divorț, fără acordul soțului. Din căsătorie rezulta un copil minor de 5 ani, o locuință prima casă cu creditul pe numele meu și un autoturism achitat integral, pe numele soțului.
    Cam care ar fi suma necesară pentru onorariu+alte costuri suplimentare.
    Aștept cu interes un răspuns.

    Multumesc,o zi bună,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button