LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Contestatia la executarea silita. Executari silite nelegale, abuzive

0 Comments

Contestatia la executarea silita. Executari silite nelegale, abuzive

Contestatia la executarea silita reprezinta mijlocul procedural prin care persoanele vatamate ca urmare a unei executari silite nelegale sau abuzive, se pot adresa instantei competente cu scopul de obtine desfiintarea actelor ilegale de executare.

Executari silite nelegale, abuzive. Contestatia la executarea silita

Pentru a face aceste demersuri aveti nevoie de un avocat specializat in executarea silita, care poate asigura asistenta juridica si reprezentare pentru consumatori executati silit ilegal.

Daca aveti un credit cesionat catre un recuperator de creante si vreti sa se constate ilegala demararea executarii silite, desfiintarea executarii silite si repunerea in situatia anterioara, apelati la un avocat pentru contestare somatie recuperatori de creante si veti primi cele mai bune sfaturi in domeniu.

Cabinetul nostru va poate acorda consultatii juridice de specialitate si va poate asigura reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti sau a altor institutii competente.

De asemenea, daca va confruntati cu urmarirea silita imobiliara, contactati-ne si va vom pune imediat in legatura cu un avocat pentru contestatie executare silita imobiliara.

Suna-ne acum