LUNI-VINERI 08.00-18.00

0747.307.729

office@avocatsidoniatudor.ro

Legalitatea si temeinicia procesului verbal de contraventie

0 Comments

Legalitatea si temeinicia procesului verbal de contraventie

Plangerea contraventionala, reprezinta modalitatea prin care puteti solicita instantei de judecata competente sa verifice legalitatea si temeinicia procesului verbal de contraventie.

Temeinicia procesului verbal de contraventie si legalitatea

Dispozitiile art.11 alin.1 din OG 2/2001 prevad, in ceea ce priveste caracterul contraventional al faptei savarsite, faptul ca acesta poate fi inlaturat in caz de legitima aparare, stare de necesitate, constrangeri fizice sau morale, caz fortuit, etc.

Cabinetul nostru iti poate asigura asistenta juridica pentru redobandirea permisului auto anulat si te poate pune in legatura cu un avocat pentru contestarea unui proces verbal nesemnat fara martor sau cu un avocat pentru redactare plangere contraventionala caz fortuit. Depinde de fiecare speta in parte cum va fi incadrata din punct de vedere juridic, insa trebuie ca tu sa faci primul pas si sa ne contactezi.

In cazul in care ai formulat singur plangerea contraventionala si ti-a fost respinsa, te putem ajuta cu redactarea caii de atac si te punem in legatura cu un avocat pentru contestare plangere contraventionala si predare permis.

Call Now Button